Geluidsfragmenten

Home » Historisch archief » Geluidsfragmenten

Elke 1e van de maand komen er weer 10 nieuwe geluidsfragmenten op de site te staan.
Klik op “►” om het fragment af te spelen.

Horlogewinkel Bakker met Piet Bakker jr, Kruidenierswinkel Biegstraten, Parola’s Hr de Knijff

Drogisterij Takken 1951 t/m 1991, Interview J Michels, Weekjournaal 1 t/m 7 april 1951

LOS aktueel met wethouder D Scholte Spiekerman contra gemeente en vervuilde grond Fabrieksgracht, Openbare info avond Kustveiligheid

Mw van der Werff medewerkster Simon de Wit 1937 tot 1945, Herinneringen aan de MOOC

LOS Aktueel 14 juni 2000 met Kleurrijke beelden schouwburg, Schoonmaak actie Falgabuurt, Stadsbijeenkomst strategisch plan 2015, 100 jaar Winnubst met L Toes.

Huub van Koningsbruggen over skelters in Den Helder, Huisduiner school Jan Slort en Rob Dol

Ome Kees Zwart 91 jr vertelt over zijn scheidsrechtersloopbaan, Boetiek Taggie Californiastraat

Radiostation Eastwave met Simon Biersteker oud secr VERON en medewerker oude gasfabriek fitterij.

Hr vanden Berg over boerderij/dierenpension Kortevliet, Hr Schnellenberg over manege Kortevliet, Bloembollenbedrijf Langelaan, Hr Beukenkamp interview over Den Helder.

Afscheid verloskundige Joke Kool van der Sterre, Vishandel Zwagerman, Dansclub High Society met Gerrit de Boer, Jongeren afd HUP.

In onderstaande document vindt u andere geluidsfragmenten. In de lijsten staan tegen de 4000 audio-fragmenten.
Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met ons. Klik op onderstaande link om alle bestanden te bekijken