Geluidsfragmenten

Home » Historisch archief » Geluidsfragmenten

Elke 2 maanden komen er weer 10 nieuwe geluidsfragmenten op de site te staan.
Klik op “►” om het fragment af te spelen.
Speelgoedwinkel ‘de Klepper’, Frida Kok.13-11-1993 Hondenpension Buma, mevr. Buma.

10 jaar 1977- 1987 Stichting Aangepaste Sportbeoefening gesprek diverse(bestuurs)leden.Kapsalon Loekie, met Loekie Boersma.

Marineziekenboeg Den Helder en Marinehospitaal Overveen; gesprek met dhr. De Haan, marinearts/chef ziekenboeg.Helders Journaal 06-1950 door mw. F. Smit-Weel en de USA toptien van 06- 1950.

Verhuisbedrijf Kiesewetter 25-01-1998 Koffie en thee verstrekking militairen Fort Kijkduin en Erfprins, mw. Berhuis.Schoenmaker Holdorp.

Matrozenbond, dhr. Van Heijningen Boter en Kaashandel Alderliefste Henk Veen, monteur Gradafabrieken ’t Sant en J’dorp( w.s.1969).

Melkhandel Jan Dijk 2006 Wortel- en bollenteler Gerrit de Wit.

Medisch onderzoek Koninklijke Marine 1969 Loonbedrijf Kos. Terrazzo bedrijf Rosa Bian. Ship on the Beach, Bas Admiraal.

Reünie HrMs Kortenaer 1956-1957(Nieuw Guinea).

Kindercabaret in de jaren 50, Dienke de Hoog. Garage Romar.Kaashandel en kruidenierTadema.

Afscheid docent Wiebe Dijkstra OSG Nieuwediep.

In onderstaande document vindt u andere geluidsfragmenten. Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met ons. Klik op onderstaande link om alle bestanden te bekijken