Geluidsfragmenten

Home » Historisch archief » Geluidsfragmenten

In onderstaande documenten vindt u alle geluidsfragmenten. In de lijsten staan tegen de 4000 audio-fragmenten.
Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met ons.
Klik op één van de onderstaande linken om alle bestanden in die lijsten te bekijken.
Elke 1e van de maand worden er weer 10 nieuwe geluidsfragmenten op de site gezet uit die onderstaande lijsten .
Klik op “►” om het fragment af te spelen.
160A Intervieuw met Cup, F.Seegers Helders Kwartier

161A Dhr. Gelderblum oud marine man, 100 jaar Turnlust.

162A Theo van der Klauw werknemer bij houthandel Vinken, S Coelers, manager Black Devils

163A Rode Kruis gebouw Bankastraat, Vrachtrijdersbedrijf Kaan

164A 75 jaar HWN met Maarten Noot en Cees Seegers, Oudschipper Coen Bot 90 jaar

165A  Speeltuin de Vischkom, Theo Koopman vertelt.mp3

166A Watertorens in Nederland, Idicotrio wint prijs in de oprechte amateur, Zaad en kleindieren winkel Molenaar

167A Helders weekjournaal 25 tot 31 jan 1954, Hoofd kustwacht J de Jong, Afscheid juf Veenstra

168A Interview met R Rumphof zoon van oud Schoolhoofd, USA top 30 april 1950, Regionale brandweer wedstrijden Kanaalweg met bevelhebber E Jongman, J Cornelissen oud lid Stedelijk muziekkorps.

169A Gesprek met Ernst Kip, Overdracht reddingboot Insulinde, Toneelvereniging Gruno