Winkelwagen: aantal items: 0 | prijs: | Bekijk winkelwagen
Oorlogsherinneringen van een Helderse schooljongen
Oorlogsherinneringen van een Helderse schooljongenOorlogsherinneringen van een Helderse schooljongen

Vanaf vandaag (27 maart 2020) te koop! In het kader van 75 jaar bevrijding, heeft de Helderse Historische Vereniging een bundeling van zesentwintig verhalen uitgegeven in een handzaam boekje “Oorlogsherinneringen van een Helderse schooljongen”. De verhalen beginnen net voor de oorlog en eindigen net na de oorlog, opgetekend door Jan Bremer. Deze uitgave  bevat 64 pagina’s en is rijk geïllustreerd met tekeningen van Henk Schoorl.

De verhalen zijn kort, bijzonder toegankelijk en prettig te lezen.

Het boekje is in beperkte oplage gedrukt en is beschikbaar bij de boekhandel (Bruna winkels Den Helder en Julianadorp) voor € 6,- Niet-leden kunnen het boekje ook hier online bestellen voor € 6,-

Leden van de Helderse Historische Vereniging kunnen dit boekje via de vereniging aanschaffen tegen een (sterk) gereduceerd tarief van € 3,-.

Prijs € 6,00
Aantal